marți, 30 aprilie 2013

April Favourites


1. Dove Sunshine lotiune autobronzanta, produsul Nr.1 dintre cele mai cumparate produse autobronzante din Germania.
2. Garnier Ambre Solaire Spray autobronzant.
3. PHYTO phytodéfrisant botanical hair relaxing balm, una dintre cele mai tari descoperiri ale mele in materie de par. Voi face separat un Review.
4. Lac de unghii L'Oreal 304 Spicy Orange
5. Maybelline Color Tatoo 65 Pink Gold , baza colorata pentru fard de ochi. O folosesc in combinatie cu fardul de ochi MAC Jest.
6. Alverde pudra pulbere translucida pentru fixarea fondului de ten. Foarte ieftina si foarte buna.
7. Servetele demachiante Neutrogena.
8. Ca si fard de ochi am folosit luna asta cu precadere MAC Patina, Cork, Jest si Maylar.

1. Dove Sunshine Body Lotion .The Nr 1 Self Tanning Product in Germany.
2. Garnier Ambre Solaire Self Tanning Spray.
3.PHYTO phytodéfrisant botanical hair relaxing balm, anti-frizz product, one of my best hair-finds.I will do a full review .
4.L'Oreal 304 Spicy Orange Nailpolish.
5. Maybelline Color Tatoo 65 Pink Gold in combination with  MAC Eyeshadow in Jest
6.Alverde translucid loose powder to fondation setting.
7.Neutrogena Facial Hydrating Cleansing Wipes.
8. MAC Eyeshadow in Patina, Cork, Jest and Maylar.





L'Oreal 304 Spicy Orange


Maybelline Color Tatoo 65 Pink Gold

luni, 29 aprilie 2013

Re-Descovering Romania


Am avut parte de un concediu foarte placut in Romania in care m-am bucurat de mult soare,am incercat sa fac putin din toate, sa ma bucur atat de friends & family cat si de cateva locuri foarte frumoase pe care le ofera tara noastra.
De foarte mult  timp imi doream o ie romanesca traditionala cusuta manual asa ca, in pelerinarile noastre prin Transilvania nu am putut rata ocazia de a cumpara una pe langa alte cateva marunte lucruri autentic romanesti pe care le voi arata pe parcurs.


We had a very pleasant holiday in Romania in which I enjoyed sunny days, I tried to do a little of everything, I enjoyed friends & family and a few very beautiful places which offer our country.
For a long time I wanted a traditional hand-made romanien blouse  so in our trips in Transylvania I could not miss the opportunity to buy one along with a few other little authentic romanian things that I will show you later.



II traditionale romanesti se pot cumpara si de pe http://romanianblouse.com.
You can buy traditional romanien blouses from http://romanianblouse.com.









vineri, 12 aprilie 2013

Le Parfum




I used to keep my perfumes in the bathroom cabinet. How sad is that? Look how decorative they are an a antik porcelain dish. And so you can  not forget  about old bottles.


marți, 9 aprilie 2013

Salat time


Pentru serile cand nu am timp, chef si energie: salata cu somon afumat, rosii cherry, masline, mini-mozarella, busuioc proaspat, ulei de masline, sare si piper negru.

luni, 8 aprilie 2013

Nail Polish Non-Phanatic


Nu sunt deloc o fanatica a ojelor, nu ca nu as fi fost candva...
Se vede din poza ca nu am multe si cele cateva sunt colectionate in decurs de 3 ani. Nu am voie la servici (spital) sa folosesc oja absolut deloc, nici macar lac incolor din motiv de igiena cu atat mai mult cu cat intru cel putin o data pe zi la sala de operatii. In spitalele din Romania protezele de unghii (asa imi place mie sa spun la gel) si buzele umflate sunt un trend la doctorite , dar asta e un alt capitol (trist de altfel)...
Cred ca fiecare dintre noi are capitole din viata cu anumite produse. De exemplu cand imi aduc aminte de clasa a7-8a ma gandesc la rimelul meu incolor si la fardul lila pal de la Miss Sporty. In liceu aveam unghii foarte lungi (groaznic!) si sanatoase,pe care le decoram de cele mai multe ori cu oja rosie . In facultate am facut tranzitie de la nuante de rosu la nuante din ce in ce mai deschise (imbatranisem!). Acum stau si ma gansesc ce oja am purtat la nunta si nu mai stiu (repet,varsta!) in orice caz nuanta Nude.
Acum, cand am ocazia, de cele mai multe ori in concediu port cu mare placere nuante foarte inchise, iar negru este de departe prefeta mea. Vara nuantele de portocaliu tare mi se par cele mai frumoase.
imi plac foarte mult nuantele de minty green, am doua, dar nu imi place cum dau pe mana mea.
Ce amintiri aveti voi legate de primele oje/farduri?

Welcome Spring!





In sfarsit soare, in sfarsit grade cu plus. De mai bine de o luna astept asta.In sfarsit ma pot scapa si de ultima pereche de cizme din casa, nu mai vreau sa le vad pana in decembrie.
Enjoy Spring!

sâmbătă, 6 aprilie 2013

March favorites


Luna martie a trecut foarte greu pentru mine pentru ca a fost extrem de frig si de urat afara. Am totusi cateva produse preferate, unele sunt noi: parfumul, buretele de machiaj , iar altele sunt produse pe care le-am folosit frecvent in martie.

Un nou parfum "Manifesto" de la YSL, un parfum destul de complex, senzual , sofisticat, am scris despre el intr-o postare mai veche.

Elixir de beauté de la Caudalie este preferatul meu din lista, am consumat deja de la jumatatea lui martie sticluta de 30ml, trebuie sa comand 100ml pentru ca da dependenta, am scris pe larg despre el in luna martie.

Buretelul roz pentru fond de ten este varianta mea de 2euro la celebrul "Beauty Blender" care costa 20 de euro si pe care sigur il voi comanda candva, acum totusi am vrut sa incerc varianta ieftina.
Se foloseste ori uscat ori inmuiat in apa si foarte bine stors pentru un efect mult mai natural, eu asa il folosesc, intr-adevar este foarte practic, efectul este foarte natural, iar varful este excelent pentru zona ochilor si a nasului.

Creonul de sprancene de la Maybelline ieftin si bun.

Maybelline Colour Tatoo in culoarea 35-On and on Bronze este baza perfecta pentru Patina de la MAC


Am mai folosit in luna martie fiole cu acid hialuronic pentru efect imediat si masca pentru ochi pe care le folosesc dupa garzile de noapte.
Beauty Blender


Am primit o invitatie la o consultatie cosmetica cu produse Caudalie. Ce puteam sa-mi doresc mai mult?