luni, 29 aprilie 2013

Re-Descovering Romania


Am avut parte de un concediu foarte placut in Romania in care m-am bucurat de mult soare,am incercat sa fac putin din toate, sa ma bucur atat de friends & family cat si de cateva locuri foarte frumoase pe care le ofera tara noastra.
De foarte mult  timp imi doream o ie romanesca traditionala cusuta manual asa ca, in pelerinarile noastre prin Transilvania nu am putut rata ocazia de a cumpara una pe langa alte cateva marunte lucruri autentic romanesti pe care le voi arata pe parcurs.


We had a very pleasant holiday in Romania in which I enjoyed sunny days, I tried to do a little of everything, I enjoyed friends & family and a few very beautiful places which offer our country.
For a long time I wanted a traditional hand-made romanien blouse  so in our trips in Transylvania I could not miss the opportunity to buy one along with a few other little authentic romanian things that I will show you later.



II traditionale romanesti se pot cumpara si de pe http://romanianblouse.com.
You can buy traditional romanien blouses from http://romanianblouse.com.









Un comentariu:

  1. foarte frumoase fotografiile! pe blogul meu am propus o initiativa si mi-ar face mare placere sa aflu parerea ta pupici!

    http://makeupmania86.blogspot.it/2013/04/fa-ti-blogul-cunoscut-cu-party-link.html

    RăspundețiȘtergere