miercuri, 27 martie 2013

Apimond- Ser Tratament cu venin de albine


SER TRATAMENT CU  VENIN DE ALBINE PURIFICAT

Veninul de Albine are acțiune de regenerare a pielii, accelerează circulația sângelui și crește producția de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru un aspect tânăr, relaxează mușchii faciali, reduce îmbătrânirea pielii, ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Veninul de Albine crește numărul de keratinocite (celule din stratul superior de care pielea are nevoie pentru a arăta tânără),  îmbunătățește elasticitatea pielii, acționează ca o barieră împotriva factorilor de mediu, pierderea de apă sau distrugeri provocate de expunerea îndelungată la soare.
Pe măsură ce îmbătrânim, numărul acestor celule scade, ducând la reducerea elasticității și la formarea liniilor fine și a ridurilor.
Veninul de albine ameliorează vizibil cicatricile ţesuturilor, pielea îşi recapătă culoarea, creşte permeabilitatea vaselor capilare.
Serul cu Venin de Albine restabilește echilibrul natural al pielii, conferă hidratare, are aspect de lifting, vizibil după câteva utilizări.

Veninul de Albine purificat este o alternativă naturală la Botox. 
Utilizare: dimineața / seara, după demachiere, cu  mişcări circulare.

Cu Ingrediente Bio Certificate

MAIN INGREDIENTS: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel*, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice*, Glycerine*, Royal Jelly*, Mel ( Honey)*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*,  Bee Venom, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum
* Provine din Agricultura Ecologică / Proceed from Organic Farming

Acest ser cu venin de albine este pe lista mea de cumparaturi cand ajung in aprilie in Romania. Costa 84 lei (30ml) si se poate comanda online pe site-ul Apimond.roUn comentariu: