vineri, 8 martie 2013

Imi doresc vara asta

Imi doresc pentru primavara/ vara doua parfumuri: unul foarte fresh care se potriveste sezonului si unul muuult mai complicat, greoi, senzual. Pe langa astea doua imi doresc macar sa incerc  parfumul sau mai bine zis  experienta/senzatia Molecule 01 despre care toata blogmania este innebunita.
Sa le luam pe rand:


Manifesto -ultimul parfum Yves Saint Laurant-este un parfum creat pentru o femeie cu personalitate puternica, pregatita sa primeasca provocarile vietii cu seninatate. Si ce floare mai potrivita sa creeazi in jurul ei un parfum decat regina florilor-iasomia?
Imi place la nebunie, e genul de parfum care te face sa te simti instant " pe tocuri"( altfel nu stiu cum sa il descriu).





Un jardin sur le Nil : A fost lansat in 2005, iar din seria Jardins este de departe cel mai bine vandut.Parfumul incepe cu o explozie de citrice, grapefruit si limeta, de frunze de mango si de fruct de mango necopt. Este un parfum intr-adevar verde, usor, cu o aura picanta si nu este dulce de loc. Ce-mi place la el este ca notele danseaza  parca pe toata durata parfumului, care este respectabila – cel putin 8 ore. Cand crezi ca a ajuns la notele de baza, o mangaiere de citrice sau de seva proaspata te face sa zambesti si sa te bucuri ca traiesti.
Miroase atat de fresh si in acelasi timp cumva misterios.




Si acum sa vorbim si despre cel mai  popular/ controversat  parfum: Molecule 01 de la Excentric Molecules- parfumul care a creeat un val de isterie internationala sau parfumul cu efect de feromon. A fost creeat in Marea Britanie, iar Charlie Porter de la GQ Magasine spunea despre el ca are o nota captivanta care te face sa intorci imediat capul. Spre deosebire de alte parfumuri contine un singur ingredient Iso E Super care are un efect similar feromonilor  si o nota catifelata, lemnoasa. De aceea genereaza mai degraba un efect decat un miros pentru ca doar cei din jur il simt, iar mirosul se modifica in functie de temperatura corpului si a mediului ambiant.
Nu am avut ocazia sa-l miros, este foarte scump 80euro pt. 30ml dar sunt fff curioasa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu