duminică, 3 martie 2013

Fetele iubesc Lush




Primul meu contact cu produsele de la Lush a fost cand eram studenta si s-a deschis mall-ul in Timisoara. La parter era magazinul Lush unde intrai pur si simplu hipnotizat de miros si ieseai tot atat de repede trezit la realitate din betia olfactiva de preturi. Pe vremea aia nu am cumparat niciodata nimic. Ma rog, intre timp s-au mai schimbat  circumstantele si am ajuns sa-mi permit sa intru la Lush si sa nu ies cu mana goala.
Evident de pe bloguri am auzit ca produsele Lush nu sunt numai super parfumate dar si foarte bune, sa nu uitam ca sunt 100 naturale, iar despre anumite produse toata lumea este innebunita.Asa ca m-am hotatat sa le incerc.
Primele produse pe care le-am cumparat acum o luna au fost samponul bestseller BIG, un sampon de volum care contine 50% sare de mare ( revin mai jos la descrierea completa) si un sampon mov Daddy-O special pentru par blond pentru ca era redus 50%. Le folosesc alternativ. BIG este destul de scump 16 euro ( pe Lush.ro 74l ei) dar folosesc foarte putin, este foarte spornic si fffff bun pentru volum. Cand o sa- termin o sa revin sa-l caracterizez mai bine, raport calitate/pret, cat te tine etc. Samponul mov Daddy-O ( 33 lei pe Lush.ro) este foarte tare, eu mai am un rest de suvite blonde pe care efectiv le invie la viata ca sa spun asa.
Cand am cumparat produsele astea doua am cerut o mostra de Marilyn, o masca/ tratament pentru parul blond  care deschide nuanta parului in mod natural pe care am folosit-o in aceeasi seara(evident) si dupa ce mi-am uscat parul si m-am uitat in oglinda am zis UAU pentru ca mi-a dat un luciu extraordinar. Am pus-o rapid pe lista " ce sa cumpar data viitoare".













Descrierile le-am luat de pe Lush.ro:
Despre Big zic ca este vedeta Lush, ca are 50% sare de mare si ca miroase puternic a Margerita. Este foarte bun pentru parul fin pentru ca ofera volum dar si pentru parul vopsit, decolorat, deteriorat de apa de piscina, soare, vopsit intensiv.Contine sare de mare, alge, ulei organic de cocos, extract de iris si vanilie.
Daddy-O este un sampon special pentru par blond pe baza de violete care ingrijesc parul blond conferind luminozitate dar mai ales neutralizand nuantele galbui, verzui pe care parul vopsit blond le capata in timp de la clorul din apa si poluare.
Masca/Tratamentul de par Marylyn special creat pentru parul blond si contine ingrediente cheie care deschid nuanta parului: musetel, lamaie si sofran. Se aplica pe parul uscat si se lasa 20 de minute dupa care parul se spala normal.

Asta a fost prima experienta, am fost foarte multumita de calitate asa ca am sperat sa ajung din nou acolo sa mai incerc produse despre care am auzit lucruri bune.

Ieri, pentru ca a fost o zi splendita am plecat toti 4 la Würzburg la plimbare si mai mult sau mai putin intamplator am trecut si pe la Lush. Maria (6 ani) stia ca daca este cuminte are voie sa cumpere si ea un ( singur) produs.
Cand am intrat acolo am stiut dinainte ce vreau sa cumpar: masca de par Marylin ,celebra Dream cream (crema de corp) si untul de corp exfoliant Buffy. Evident socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dupa cum se vede in imagine. Dream cream nu m-a dat pe spate asa ca am cerut o mostra si am cumparat ce se vede in poza mai putin BIG si DADDY-O pe care le aveam deja.
Am cumparat:
Unt de corp exfoliant Buffy pe care l-am folosit aseara, este de vis, are dublu efect: exfoliaza ( contine faina de orez, migdale macinate) si hidrateaza prin uleiuri esentiale si unt de netezire( unt de cacao si shea). Se foloseste pe pielea uda, se maseaza, particulele sunt fine nu zgarie ca majoritatea scrub-urilor pe care le-am folosit iar uleiurile si untul iti lasa pielea usor unsa ( suna ciudat). Este perfect pentru persoanele ca mine care sunt foarte lenese cand vine vorba de crema de corp.
-Ulei de baie You've been mangoed, nu l-am folosit inca.
-Celebrul sapun Rock star, miroase demential, nu l-am folosit inca.
-Ulei solid pentru masaj Each peach care scria ca este Bestseller ,alternativa pe care mi-a oferit-o vanzatoarea in locul Dream cream. Nu am folosit inca, miroase demential.
-Maria si-a ales ( dupa lungi negocieri cand , cine a cedat?eu-logic) 2 produse: Spuma de baie solida The comforter pentru ca este pink si jeleul de dus Sweetie pie. Le-a folosit astazi pe amandoua, miros excelent.Vanzatoarea s-a ocupat de ea foarte frumos, a lasat-o sa probeze produsele in apa, sa le miroasa, mi-a placut foarte mult cum ne-a servit.

Acum mi-am adus aminte ca am mai folosit un produs Lush acum cateva luni, este un sapun celebru, un Bestseller, se numeste Honey I washed the kids, un sapun pe care pur si simplu trebuie sa-l mirositi, nu se poate descrie in cuvinete, este un sapun pe care puteti sa-l  comandati fara sa-l fi mirosit inainte pentru ca este pur si simplu divin. Miroase a miere/ crema caramel si arata ca un fagure de miere.


Sapun Honey I washed the kids

Nu voi cumpara de la Lush acelasi produs ( sampon, sapun, crema) decat dupa ce voi termina ce am cumparat deja.

Si finalul: am zis ca am primit o mostra de Dream cream pe care am incercat-o pe mana in magazin si nu m-a impresionat, ei bine am folosit-o aseara si am zis What a hack?! pentru ca mi-a placut, odata ce te dai pe corp si intra in piele iti lasa pielea ca matasea si miroase foarte discret, suav, cumva misterios... asa-ti trebuie! vorba cuiva...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu