luni, 11 martie 2013

Makeup, makeup




Sunt femeie, ma machiez. Imi place.De aproape 4 ani de zile cumpar doar produse de makeup de foarte buna calitate, indiferent daca sunt ieftine sau foarte scumpe, cumpar doar produse testate de bloggeri.
Ce am in poze sunt pentru mine piese basic de makeup, nu sunt extravagante, gene false, sclipiciuri sunt  The basics pentru machiajul meu de zi cu zi.
Le iau pe rand si le recomand pe toate:
Prima investitie serioasa pe care am facut-o si care a schimbat radical tehnica mea de machiaj de zi au fost:
 1. pendulele de la Sigma beauty au fost o revelatie pentru mine. Pensulele Sigma beauty sunt facute in America si se zice ca sunt duplicaturi perfecte pentru pensulele MAC.
2. Fondul de ten Revlon Colorstay, foarte popular in America (cel mai bine vandut produs Revlon) este foarte bun, are acoperire medie/totala si tine 12 ore. De cand il am nu mai cumpar fond de ten de la MAC care este de 3x mai scump. Are si SPF 15, foarte important vara.
3.Corector MAC
4 Pudra Mineral Skinfinish MAC, foarte buna dar eu nu mai folosesc zilnic. Am auzit ca pudra translucida de la Rimmel London este foarte buna, vreau sa o cumpar din Romania.
5.Rimelul L'Oreal Voluminous Carbon Black (7euro), foarte popular este cel mai apropiat rimel dupa parerea mea de Dior Show- cel mai bun rimel pe care l-am avut vreodata( 29 euro).
6. Tusul de ochi Artliner de la Lancome este unul dintre produsele revelatoare pentru mine, cu el reusesc mereu cateye effect, nu exista tus mai bun pe piata.
7.Baza de machiaj, de ochi MAC, produs esential daca vrei ca fardul de ochi sa si stea pe pleoape. Toate firmele de makeup vand astazi baza de machiaj, mai demult nu se gasea decat la firmele mari. Maybelline Color Tatoos sunt in voga, sunt baze de machiaj colorate.
8.Clestele de gene sau micul meu instrument de tortura. Cel mai in voga cleste de gene este de la Shu Uemura.
9. Creion de sprancene de la Maybelline.
10. Crema de fata ca si baza de machiaj Embryolisse, produsul preferat al makeup-artistilor din toata lumea este o crema frantuzeasca care se gasea mai demult doar in farmaciile din Franta( aprox. 12-14 euro), acum se gaseste si pe Amazon sau Ebay. Eu sunt la al doilea tub.
11. Paleta de farduri de ochi MAC, la care tot adaug. Nu exista farduri de ochi mai bune pe lumea asta. Cam 13 euro bucata.
12. Paleta NARS pentru fata ( Blush/Bronzer/Highleither)
13. Contur de buze Seventeen nr.19 (il folosesc din clasa IX, pur si simplu nu reusesc sa gasesc un duplicat la alta firma)
14. Luciu de buze NYX Tea Rose.

Bineinteles ca nu le folosesc zilnic pe toate odata, dar sunt produse de baza pentru mine cu care pot varia.
In poza mai apare BB Cream Revlon pe care inca il testez, nu sunt inca sigura daca imi place sau cel putin daca ma poate dezobisnui de fondul de ten.


3 comentarii:

  1. Ce dragut! Ai blog si scrii chestii asa... nice si despre tine! Te pup draga mea, sstiu ca nu ti-am mai scris de mult, dar sa stii ca nu te-am uitat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac produsele tale pentru machiaj, mai ales ca sunt si de marca!

    RăspundețiȘtergere