vineri, 1 martie 2013

Micul print



Niciodata nu am avut o relatie extraordinara cu parul meu care la origine nu este nici drept, nici cret, nici blond, nici saten. Si cu atat mai mult cu cat stiu ce nuanta de blond spic de grau am avut cand eram mica, iar acum nu e nici cal nici magar. Cand l-am avut lung era greu de aranjat cand l-am tund f scurt ( si l-am tuns frate sa se sature) l-am vrut parca din nou lung si tot asa ca fetele, mereu nemultumite.
Din experienta spun: cand intri in faza aia cu " m-am saturat de parul asta, nu sta nicicum, nu are forma, nu are volum, gata ma duc la sa-l tund, imi fac programare" respira adanc si mai da-i intai o sansa.
Marocanoil este un produs minune de care eu sunt dependenta. Am aflat de el de anul trecut de pe bloguri. Este un ulei/ ser /tratament care pe mine m-a scapat de placa pentru ca eram dependenta (dupa principiul ca daca nu-l fac cu placa nu sta).
Are o formula complexa care restabileste nivelul optim al proteinelor din firul de par conferind rezistenta si un aspect sanatos. Contine acizi grasi, omega3, antioxidanti si vitamine adica tot ce are nevoie parul. Este ideal pentru parul vopsit sau tratat mereu cu placa, ondulatorul etc. Mie imi face parul sa straluceasca, este ff neted si foarte maleabil, nu mai folosesc placa decat uneori si doar pentru breton.
Il folosesc pe parul inca ud, in cantitate f mica (sticluta are doar 25ml, nu am folosit inca nici jumatate si il am din noiembrie) dar niciodata la radacini, apoi il usuc normal cu foenul pentru ca, prin caldura cuticulele firului de par se deschid si uleiul se absoarbe si mai bine. Pentru parul vopsit, pe langa faptul ca hraneste parul vopsit chimic am auzit ca stabilizeaza culoarea in firul de par.
Nu este ieftin, pe sticluta de 25ml am platit 15euro.Am uitat sa spun, miroase demential, creeaza dependenta.

Un comentariu:

  1. Andrei sper sa ai dreptate ca dupa ce am citit aici la tine pe blog mi-am cumparat si eu :D si nu 25 ml ci 100 ml (cu 47 dolari) ca doar asa exista in Montreal in cantitati mari.Astept sa-si faca efectul :)

    RăspundețiȘtergere