luni, 11 martie 2013

Operatiunea dulapul


Before


Before

Dupa cum se vede din poze ,dulapul meu de haine nu arata groaznic, in schimb sertarul de lenjerie...OMG. Si chiar daca nu mi-a luat mai mult de jumatate de ora sa le aranjez pe amndoua (nu exagerez) iti trebuie o oarecare dispozitie ca sa te apuci de treaba.
In sertarul de lenjerie imi fac ordine cam la 6 luni pana ajunge in halul de mai sus si atunci trebuie sa fac ordine pentru ca nu mai imi gasesc nici sosetele.
In dulap nu este foarte mult haos pentru ca nu am foarte multe haine si majoritatea fiind pe umerase sunt cat de cat ordonate.Astea sunt toate hainele mele in afara de cateva sacouri si geci pe care le tin separat. Imi place sa le sortez cat de cat pe culori si cred ca se vede ca sunt obsedata de bluze albe.Am depasit faza de "cantitate" cand imi placea sa-mi cumpar multe haine pe sezon pentru " calitate", am putine dar de buna calitate.
Sunt curioasa voi cum va reorganizati dulapul primavara.

3 comentarii:

  1. Voi in Germania va permiti sa va tineti incaltamintea in dulap alaturi de imbracaminte,gandeste-te cum ar fi sa traiesti in Romania cand intrii in casa cu noroi pe incalataminte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pantofii pe care ii port in sezonul respectiv nu-i tin in dulapul de haine, doar pe cei pe care inca nu i-am scos la purtare. dar este adevarat in G este fosrte curat, iarna asta nu mi-am spalat cizmele deloc

      Ștergere
  2. Scoatem tot din dulap,ne uitam daca ne mai place ceva,pastram ce ne place,le aranjam dupa felul materialului,modelul hainei si daca suporta marimea dulapului dupa culori.
    Sper ca de la ginseng ai avut aceasta dizpozitie de a te apuca :))

    RăspundețiȘtergere