marți, 19 martie 2013

Prada Saffiano

Dupa trei nopti consecutive de garda ai nevoie de 3 lucruri foarte simple ca sa te pui pe picioare: Cafea, o masca de ochi si o sesiune de shopping. Ieri dimineata, inainte sa plec de la spital, in timp ce imi beam cafeaua ma gandeam ce sa fac, sa ma duc sa ma culc sau sa ma duc prin oras. Si daca iti pui intrebarea asta atunci este sigur ca nu esti atat de obosit ca sa te culci si ca trebuie sa te duci la shopping. Asa facut. Si dupa ce am facut un pic de shopping, in timp ce ma plimbam eu asa , nu stiu cum, ma uit in dreapta si mi se pare ca o vad. Si totusi nu cred , ce sa caute ea intr-un oras nu foarte mare si ma holbez eu asa si ma tot apropii tot mai tare si intr-adevar ...era ea, superba,  privindu-ma mandra si usor aroganta : geanta PRADA SAFFIANO. Cateva secunde am ramas nemiscata, sub umbrela mea de 1euro visand...visul unei nopti de garda.



Pielea Saffiano este pentru prima data utilizata de casa PRADA, este un material de lux care imprima pielii u efect de grilaj marunt facand-o mai rezistenta in timp la zgarieturi, pete etc. Te poate irita la inceput pentru ca seamana cu "vinilinul". Este o geanta clasica la care pur si simplu nu ii poti reprosa nimic.


Geanta costa 1450 euro.As da atat pe o geanta? Hmmm...
Hai sa visam impreuna...

6 comentarii:

  1. Esti foarte draguta, amiga:)Andra

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar nu ai povestit ultimul detaliu:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)),chiar esti simpatica .Ana

    RăspundețiȘtergere
  4. si care e ultimul detaliu?Ana

    RăspundețiȘtergere
  5. cum mi-am dat eu cu umbrela de vitrina
    Azi mi-am luat inima in mana si m-am dus. vanzatorul, la 4 ace.Ii zic: am o intrebare stupida. El: nu exista intrebari stupide. Eu: modelul saffiano din vitrina este un original Prada( ce imbecila). ? El: toate sunt originale. Eu: dat Prada in Schweinfurt??? ( de 2x imbecila ca doar vad toata ziua pe strada dame cu prada)el: bineinteles. Pe scurt: geanta costa 1200euro.
    Cand am postat data trecuta despre parfumurile pe care mi le doresc dupa 24 de ore l-am primit pe primul. Oare primesc si geanta? Whatever, prostii prostii viseaza. Un lucru este foarte clar: Diavolul se imbraca de la Prada.

    RăspundețiȘtergere
  6. HA!HA!HA!ce sa comentez,decat ca ai avut parte de un episod tare simpatic.
    Sa ne mai povestesti ....pup

    RăspundețiȘtergere